LA FCP ESTRENA EL SEU CANAL DE YOUTUBE AMB LES FINALS DEL SUPER GRAN SLAM DEL CLUB ESPORTIU VALLDOREIX

19.7.2018

Els canals de comunicació de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) estrenen aquest cap de setmana el seu nou canal de youtube. Les retransmissions en directe per streaming de la final femenina i masculina del Super Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix aixecaran el teló d’aquest nou canal de comunicació que vol acostar el millor pàdel català per mitjà de les noves tecnologies.
El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, explica que «la voluntat de la FCP és créixer tan dins com fora de la pista. Apostem per fer arribar el pàdel català i la competició mitjançant les eines 2.0 que ens envolten a tots els nostres aficionats i seguidors. Som de fer petites passes, però segures, que no pas grans i inestables». Hernàndez també ha assegurat que durant aquest 2018 «portarem a terme segurament dues proves més que també es faran via streaming, és un any de proves, la intenció òbviament és créixer poc a poc i amb fermesa».
El nou canal de youtube de la Federació Catalana de Pàdel vol ser un instrument més de continguts i d’informació audiovisual per als amants d’aquest esport, on gaudir d’informació audiovisual de la FCP, i que se suma així a les diferents xarxes de les que ja disposa la Federació, com són twitter, facebook i instagram.
La retransmissió de les finals del Super Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix pel canal de youtube de la FCP donaran inici a les 10h la final femenina, i un cop finalitzada aquesta, començarà la masculina. L’enllaç per veure les finals és el següent: https://www.youtube.com/watch?v=xuhxDf2Park

Us adjuntem també l’enllaç del video benvinguda Canal Youtube FCP:
https://www.youtube.com/channel/UCAKn_HFjEyDX8uTSgkgSj3A

CANAL YOUTUBE FCP