LA FCP APOSTA PER MERITXELL IBAÑEZ COM A NOVA DIRECTORA ESPORTIVA

Meritxell Ibañez, fins ara responsable de l’Àrea de Docència, del Circuit de Menors i de l’Interclubs femení de Barcelona és la nova directora esportiva de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). La junta directiva presidida per Felip Ródenas aposta per Meritxell Ibañez per assumir aquesta responsabilitat, i per desenvolupar els projectes esportius en els que ja s’estan treballant dins de la federació.

Meritxell Ibañez va iniciar la seva etapa a la FCP l’any 2009, com ajudant de l’Àrea de Docència. Posteriorment va assumir la responsabilitat dins d’aquesta parcel·la, on va compatibilitzar aquesta tasca amb la de la direcció del Circuit de Menors i la de l’Interclubs femení de Barcelona. Dins de la FCP també ha exercit de seleccionadora adjunta de la Selecció Catalana de Menors. A més, en la seva etapa com a jugadora del Circuit Català Absolut, va ser en diferents ocasions la número 1 de Catalunya, guanyant fins a en quatre ocasions el Campionat de Catalunya Absolut, i sent dues vegades campiona d’Espanya per equips amb la Selecció Catalana.

Felip Ródenas, president de la FCP explica sobre aquesta decisió que «estem molt contents de poder fer públic el nomenament de la Meritxell Ibañez com a nova directora esportiva de la FCP. Hem apostat per la seva vàlua com a persona i com a professional per aquest càrrec, promocionant-la i apostant fermament en una professional de la casa, amb una dilatada trajectòria i en la que creiem al cent per cent en la seva capacitat».

Per la seva part, la nova directora esportiva ha assegurat sentir-se molt il·lusionada «estic molt agraïda pel vot de confiança que ha depositat en mi la junta directiva de la FCP i motivada perquè hagin pensat en mi per assumir aquesta tasca tan important. Estic encantada de continuar amb l’actual equip humà de la federació, ja que els considero vitals i necessaris per la responsabilitat que a partir d’ara em tocarà desenvolupar».