LA FCP A LA PRESENTACIÓ DEL DEL 50è ANIVERSARI DEL CE VALLDOREIX

22.03.2017

El Club Esportiu Valldoreix organitza -del 26 de març al 2 d’abril- la tercera edició consecutiva del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel. Aquesta és la primera activitat que s’emmarca dins de la celebració del 50è aniversari d’aquesta entitat. Aquest és un dels quatre Super Gran Slam de Catalunya i hi prendran part els millors palistes catalans i alguns jugadors i jugadores del WPT.
La presentació de la prova ha comptat amb la presència de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel. El màxim responsable federatiu ha felicitat el Club Esportiu Valldoreix pels seus primers 50 anysde vida «tinc admiració i respecte per un club tan emblemàtic com el CE Valldoreix”. Els Super Gran Slam són les competicions més importants que convoca la Federació després dels Campionats de Catalunya. El Circuit Català de pàdel és el millor que es fa a Espanya i no sé si el millor del món». Per la seva part Roger Badia, director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, ha assegurat que «afrontem aquesta nova edició del torneig amb la mateixa il·lusió de sempre, amb l’objectiu de fer-ho el millor possible i d’oferir un torneig de qualitat als participants».
L’acte de presentació del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel ha estat presidit per Josep Puig, president de l’EMD de Valldoreix; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix; Roger Badia, gerent de l’empresa Barcelona Total Tennis, la jugadora Paula Eyheraguibel i el jugador Ricky Martínez. També ha estat present a l’acte Raquel Martínez, en representació de l’empresa Salerm Cosmètics, patrocinador principal del torneig.

50 aniversari valldoreix

50 aniversari valldoreix 2