LA FCP A LA PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT PER EQUIPS DE 1ª

08.03.2018

El millor pàdel nacional i internacional torna al Reial Club de Polo de Barcelona aquest cap de setmana vinent. El club barceloní serà l’escenari, de divendres a diumenge, del Campionat d’Espanya Absolut per equips de Primera Categoria, una competició que reuneix durant tres dies a les millors raquetes del circuit. Els vuit millors equips nacionals masculins i femenins es donen cita en una competició màgica, amb multitud de partits a tot moment i amb tota l’emoció de les eliminatòries a vida o mort.
La presentació oficial -celebrada aquest dimecres dia 7 de març- ha comptat amb la presència de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel. En l’acte el responsable de la secció de Pádel del Polo, Ricky Cabot, ha destacat el “orgull que suposa albergar aquest campionat. El Polo porta més de 20 anys organitzant esdeveniments de pàdel i volem seguir molts més”. Cabot ha desvetllat que la pista central de l’esdeveniment comptarà amb una graderia amb capacitat per 500 persones i que l’accés a tota la competició serà gratuït.
La competició s’iniciarà el divendres 9 amb la disputa dels quarts de final. El dissabte serà el dia de les semifinals i de les eliminatòries per evitar el descens a Segona Categoria i el diumenge les finals. A partir de les 10.45 h tindrà lloc la final femenina i a les 12 h donarà inici la masculina.

FOTO POLO