LA FCdP RET HOMENATGE AL CT LLEIDA PEL SEU CENTENARI EN UNA DIADA DE RÈCORD

El bon estat de salut del esport del pàdel a la demarcació de Lleida continua en constant progressió. Així ha quedat demostrat aquest dissabte en la ‘Diada del Pàdel Lleidatà’ amb la presència de 140 representants al Club Tennis Lleida. Una xifra d’assistents rècord en la tradicional trobada anual del pàdel lleidatà i on s’ha fet entrega dels trofeus de la Lliga Catalana 2019 i s’ha rendit homenatge al Club Tennis Lleida pels seus cent anys de vida.

Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) ha fet entrega a José Luis Solans, president del Club Tennis Lleida, d’una placa edició limitada commemorativa pel centenari de l’entitat. El màxim responsable del pàdel català ha posat en valor aquesta efemèride de la entitat de la Terra Ferma «el Club Tennis Lleida és un club referent aquí i a Catalunya. Cent anys de trajectòria on el pàdel també ha escrit grans capítols en aquestes magnífiques instal·lacions». Durant la reunió prèvia de clubs Pere Hernàndez també ha realitzat una radiografia de la situació del pàdel a la demarcació de Lleida destacant el seu creixement «de 2018 a 2019 el nombre de llicències ha pujat un 30%, situant-se actualment en 2.320. La Lliga Catalana 2019-20 també és un bon mirall amb la participació de 144 equips».

Durant la ‘Diada del Pàdel Lleidatà’, la FCdP ha portat a terme un reconeixement als èxits esportius dels jugadors i jugadores menors de Lleida que l’any passat van tenir una gran trajectòria esportiva. Iker Iñiguez, Gerard Navas, Iker Castillo i Mariona Font (representada per la seva mare) han rebut de mans de Laia Bonilla, jugadora lleidatana de la selecció catalana i del circuit professional de World Padel Tour, una placa que els ha fet molta il·lusió davant dels aplaudiments del 140 assistents a l’acte.

La ‘Diada del Pàdel Lleidatà’ ha disposat també de la presència de Daniel Vives, vicepresident primer de la FCdP; de Francesc Xavier Esteban, delegat de la FCdP a Lleida; de Joan Segura, representant territorial per l’Esport de la Generalitat a Lleida; de Paco Cerdà, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida i diputat de govern de la Diputació de Lleida i de Sergio González, regidor d’esports i activitat física de l’Ajuntament de Lleida.

 

TOTES AUTORITATS INSTITUCIONALS RECONEIXEMENT MENORS FCP ENTREGA PLACA 100 ANYS