LA DIADA DEL PÀDEL TARRAGONÍ HOMENATJA ARI SÁNCHEZ

23.01.2018

Prop de 350 assistents es van sumar aquest dissabte en un aplaudiment unànim del pàdel tarragoní envers la figura d’Ari Sánchez. La Federació Catalana de Pàdel (FCP) va retre un reconeixement a la esportista reusenca per haver estat la primera jugadora de la història de la demarcació de Tarragona en aconseguir guanyar una prova del World Pàdel Tour, fita que Ari va assolir l’any passat a Santander, i per haver estat campiona d’Europa.
Durant la ‘Diada del Pàdel Tarragoní’ celebrada aquest dissabte, el president de la FCP, Pere Hernàndez, va felicitar a l’Ari i a la seva família pel seu creixement esportiu «el pàdel català porta anys observant com l’Ari Sánchez va aconseguint fites importantíssimes de manera molt precoç i que omplen d’orgull el nostre esport i l’ajuden a seguir creixent». Hernàndez -acompanyat en l’acte per Daniel Vives, vicepresident primer de la FCP; per Ricard Romero, tresorer FCP; per Albert Rius, delegat a Tarragona de la FCP; per Raimon Nadal, delegat a Girona de la FCP i per Xavier Esteban delegat de la FCP a Lleida- va fer-li entrega a l’Ari d’una pala de pàdel de la FCP commemorativa del reconeixement.
Durant la ‘Diada del Pàdel de Tarragoní’ que va congregar la xifra rècord de 332 persones al Hotel Gran Palas de la Pineda, es va fer entrega dels trofeus de la Lliga Catalana Nacex del 2017 i del Màster provincial, celebrat al Pàdelnou Club d’Hospitalet de l’Infant. En categoria masculina, Guillem Figuerola i Gerard Francino es van imposar a la final a Sergio Bursa i Gerard Gras per 6-3 i 7-6. En dones, Sara Fuentes i Graciela Ferré van derrotar per 6-2 i 6-1 a Carlota García i Ainara Pozuelo per 7-6, 4-6 i 6-2. La FCP va voler agrair amb una placa de reconeixement al Pàdelnou Club la seva professionalitat com a club amfitrió del Màster Provincial.
També es va aprofitar la Diada per reconèixer als jugadors Andrea Ramos, Anna Ortiz, Álvaro Montiel i Ainara Pozuelo pel títols aconseguit l’any passat en categoria de menors de Catalunya i d’Espanya.
La Federació Catalana de Pàdel va rebre durant l’acte, de mans d’Agustí Mallol, coordinador de relacions institucionals de la FCP a Tarragona, la mascota Tarracus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.
La FCP vol agrair també públicament a Coca-Cola com a patrocinador oficial de la Diada el seu suport, com també d’ASICS i Head. I també la col·laboració del Hotel Gran Palas de La Pineda, La Petarda, Adernats, Grup Codorniu, Botiga Angelets, Club Gimnàstic Tarragona, Dow Chemical, Estival Park-Aquum&Spa, La Botica de los Perfumes, Odena By Mònica, Peluqueria Salmeron, Restaurant Masia Crusells, Tot Padel, Trastevere, Sony Gallery Casio Reus, Va de So, Vermut Yzaguirre, Gadop Padel i Ajuntament de Tarragona.

DISCURS PRESIDENT

FOTO AMBIENT DIADA

FOTO ENTREGA MASCOTA TARRAGONA 2018

FOTO GRUP MASTER PROVINCIAL

RECONEIXEMENT ARI

RECONEIXEMENT MENORS