LA DIADA DEL PÀDEL GIRONÍ BAT EL RÈCORD DE PARTICIPANTS

05.12.2017

Un total de 135 persones es van congregar en la ‘Diada del Pàdel de Girona’ aquest dissabte en una cita de rècord i que va aplegar a una gran representació del pàdel gironí al Castell de Peralada. Durant la vetllada es van fer entrega dels trofeus de la Lliga Catalana i també dels guardons als campions i finalistes del Màster celebrat al Pàdel Indoor Figueres.
Els campions del Màster de Segona categoria van ser la parella Palahí-Collgros que van guanyar als sotscampions Ramos-Requena per un resultat de 6/3 6/2. En categoria femenina de Primera, les campiones absolutes van ser Guitart-Torres que van imposar-se a les finalistes Gudayol/Quiñones per un doble 6 a 0. Finalment els campions de Primera del Màster van ser Geli/García després de resoldre al seu favor la final davant de Suarez-Torrent per 6/3 i 6/2.
Prèvi a la celebració del sopar de la ‘Diada del Pàdel de Girona’ es va portar a terme la reunió anual de clubs amb el President de la FCP, Pere Hernàndez; el delegat FCP a Girona, Raimón Nadal i el màxim responsable de la Lliga Catalana NACEX, Mateo Pérez. Com cada any es van poder desenvolupar els temes federatius tant d’àmbit general com de forma especial i concreta les especificitats territorials.
La Federació Catalana de Pàdel vol agrair a tots els seus patrocinadors i també especialment per la ocasió als col·laboradors gironins de la diada. També vol fer-lo extensiu al Pàdel Indoor Figueres i a tots els seus treballadors per la gran col.laboració durant la celebració del Màster.

MASTER GIRONA CAMPIONES 1A

MASTER GIRONA CAMPIONS 1A

MASTER GIRONA CAMPIONS 2A

MASTER GIRONA SOTSCAMPIONES 1A

MASTER GIRONA SOTSCAMPIONS 1A

MASTER GIRONA SOTSCAMPIONS 2A