LA DIADA DEL PÀDEL DE LLEIDA CORONA ALS CAMPIONS DEL MASTER PROVINCIAL

29.01.2018

El Master provincial de Lleida disputat al Club Tennis Lleida ha coronat als seus nous campions i campiones. En categoria femenina la parella formada per Yasmine Trigueros i Marina Balsells són les campiones del Master després de derrotar en la final a Beatriz Peña i Anna Fillat per 6-3, 1-6 i 6-4. En homes, Jordi López i Xavi Colomina repeteixen el títol aconseguit l’any passat després d’imposar-se a Pablo Burdeos i Óscar Peirón per 7-6 i 6-4.
Pel que fa a la Lliga Catalana NACEX de Lleida 2017, el títol de 1ª categoria masculina ha estat pel Club Tennis Lleida ‘A’. El sotscampionat l’ha aconseguit el Padelindoor ‘A’. A 1ª femenina el Club Tennis Urgell ‘A’ ha estat el primer classificat, mentre que el CN Lleida ‘A’ s’ha fet amb la segona posició d’una Lliga Catalana NACEX en la que van participar un total de 79 equips en l’edició de l’any passat.
Durant la celebració de la Diada del Pàdel de Lleida -que enguany ha reunit prop de un centenar de persones al Club Tennis Lleida- el president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Pere Hernàndez, i Paco Cerdà, diputat de Salut de la Diputació de Lleida, han fet entrega d’una pala de la FCP i del llibre ‘Les terres de Lleida des de l’aire’ al president del Club Tennis Lleida, Jorge Culleré, pels 25 anys de pàdel a la Terra Ferma i pel centenari de l’entitat. Durant la Diada, també es van reproduïr unes paraules en relació a la efemèride de part de Joan Segura, representant territorial de l’Esport a Lleida, i que no va poder assistir a l’acte.
El Club Tennis Lleida –que va ser el primer en situar a les seves instal·lacions dues pistes de pàdel ara fa un quart de segle- ha estat el club amfitrió que ha acollit la prova del Màster i el tradicional sopar de la ‘Diada del Pàdel Lleidatà’. Una nodrida representació del pàdel de la demarcació ha participat en la festa del pàdel lleidatà.
La ‘Diada del Pàdel de Lleida’ ha comptat amb la presència de Joan Gómez, tinent d’alcalde de Participació, Drets Civils i Cooperació de l’Ajuntament de Lleida; del diputat de Salut de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; del president de la FCP, Pere Hernàndez; del delegat de la FCP a Lleida, Francesc Xavier Esteban; del delegat a Barcelona de la FCP, Miquel Bayona; i de la representació del Club Tennis Lleida encapçalada pel president, Jorge Culleré, del vicepresident, Nacho Fontova, i de la vocal Judith Montel.
La FCP vol agrair el suport d’ASICS i Head –com a patrocinadors oficials FCP- el seu suport, i també la dels col·laboradors en la ‘Diada del Pàdel de Lleida’: la Diputació de Lleida, Club Tennis Lleida, Lleida Bàsquet, Coca-Cola, Vermut Yzaguirre, Kaos, Raimat Golf Club, Electro Centre, Adernats Vinícola de Nulles i Original Premium Tonic Water.

CAMPIONES FEMENINES MASTER

CAMPIONS MASCULINS MASTER

DISCURS PRESIDENT FCP

FINALISTES FEMENINES MASTER FCP

FINALISTES MASCULINS MASTER FCP

RECONEIXEMENT CLUB TENNIS LLEIDA