La Diada del Pàdel de Lleida celebrada al CN Lleida corona als campions del Màster Provincial i de la Lliga Catalana

7.2.2017

El Màster provincial de Lleida ha coronat als seus nous campions i campiones. En categoria femenina la parella formada per Yasmine Abou-Farah i Imma Querol són les noves campiones del Màster després de derrotar en la final a Alícia Tifón i Judit Mateus. En homes, Jordi López i Xavi Colomina s’han fet amb la corona del Màster lleidatà després d’imposar-se a Tavo Coll i Alberto Sese.

Pel que fa a la Lliga Catalana de Lleida 2016, el títol de 1ª categoria femenina ha estat pel Club Tennis Urgell ‘A’, que repeteix el títol aconseguit el 2015. El sotscampionat ha estat pel CN Lleida ‘A’. En 1ª masculina el Club Tennis Lleida ‘A’ ha tornat a fer-se amb el títol conquerit també l’any 2015, mentre que el CN Lleida ‘A’ s’ha fet amb la segona posició de la Lliga Catalana NACEX de Lleida.

Durant la celebració de la Diada del Pàdel de Lleida -que enguany ha reunit prop de un centenar de persones- el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha rebut un reconeixement pel treball i entrega per l’esport del pàdel. Paco Cerdà, diputat de la Diputació de Lleida, li ha fet entrega del llibre ‘Les terres de Lleida des de l’aire’.

El CN Lleida –que enguany celebra el seu 50è aniversari- ha estat el Club amfitrió que ha acollit la prova del Màster i el tradicional sopar de la Diada. Una nodrida representació de la demarcació de Lleida han près part en la festa final on s’han fet entrega dels trofeus i també d’una pala de la Federació Catalana de Pàdel al CN Lleida pels seus cinquanta anys de vida.

La Diada del Pàdel de Lleida 2016 ha comptat amb la presència del representant territorial per l’Esport a Lleida, Joan Segura; del tinent d’alcalde del consistori lleidatà, Rafael Peris; del diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; del president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez; del delegat de la Federació a les comarques de Lleida, Francesc Xavier Esteban; del vicepresident del CN Lleida, Robert Gasa i del gerent de la Federació Catalana de Pàdel, Javier Casadesús.

50 ANIVERSARI CN LLEIDA

CAMPIONES MASTER

 

SOTSCAMPIONES MASTER

SOTSCAMPIONS MASTER