LA DIADA DEL PÀDEL DE GIRONA RET HOMENATGE AL GEiEG EN L’ANY DEL SEU CENTENARI

Un total de 153 persones es van aplegar en la ‘Diada del Pàdel de Girona’ aquest dissabte en una cita de rècord d’assistència i que va congregar a una gran representació del pàdel gironí a l’Hotel AC Palau de Bellavista. Durant la vetllada es van fer entrega dels trofeus de la Lliga Catalana i també dels guardons als campions i finalistes del Màster celebrat al Pàdel Indoor Figueres.

L’acte va servir també per realitzar un homenatge al Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) que enguany celebra el seu centenari. Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), va fer entrega d’una placa commemorativa a Joan Escatllar, director del GEiEG Sant Ponç i a Ignasi Hernàndez, cap de la secció de pàdel.

Pel que fa al Màster, els campions de Segona categoria  van ser la parella formada per Danel Berrenechea i Albert Pradel,  guanyant als sotscampions, Jordi Bonet i Sergi Daranas per un resultat de 7/6, 4/6 i 6/4. En categoria femenina de Primera, les campiones absolutes van ser Meritxell Deulofeu i Sandra Guitart, que van imposar-se a les finalistes, Núria Tudela i Blanca Herrera per 6/0 i 6/1. Finalment els campions de Primera del Màster van ser David Canudas i Ferran Sala després de resoldre al seu favor la final davant de Marc Alastuey i Nicolai Maniucov per 4/6, 6/3 i 6/4. La FCP també va fer entrega als màxims responsables del Pàdel Indoor Figueres d’una placa en agraïment per la cessió de les instal·lacions per la disputa del Màster.

Prèvi a la celebració del sopar de la ‘Diada del Pàdel de Girona’ es va portar a terme la reunió anual de clubs amb el president de la FCP, Pere Hernàndez; el delegat FCP a Girona, Raimón Nadal; el secretari de la FCP, Miquel Bayona; del director tècnic de la FCP, Albert Nogueras i el màxim responsable de la Lliga Catalana, Mateo Pérez. Com cada any es va fer balanç i es van desenvolupar els temes federatius corresponents amb els clubs assistents.

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair a tots els seus patrocinadors i també especialment per la ocasió als col·laboradors gironins de la diada. També vol extendre aquest agraïment a la Secretaria General de l’Esport, representada durant la Diada per Josep Pujols, representant territorial de l’Esport a Girona.

HOMENATGE GEiEGCAMPIONS MÀSTER 2ªCAMPIONS MÀSTER 1ªCAMPIONES MÀSTER 1ªREUNIÓ CLUBS GIRONA (002)