LA DIADA DE TARRAGONA CORONA ALS CAMPIONS DEL MÀSTER PROVINCIAL

Laura de Lamo i Laura Foix en categoria femenina i Àlex Casas i Carlos Belles en la masculina, són els nous ‘mestres’ del pàdel tarragoní. Casas i Belles s’han imposat en la final després de remuntar un primer set en contra 4-6 i aixecar al seu favor els dos següents per 6-4 i 6-3 a la parella formada per Cristóbal Ramírez i Joel Climent. Per la seva part la final femenina era per la parella De Lamo-Foix, que es desfeien per un doble 6-2 a Graciela Ferré i Maria Felicidad Vázquez en un duel on les campiones van imposar la seva llei a la pista.

Les finals del Màster Provincial de Tarragona -jugades al TPI i apadrinades pels exfutbolistes Eusebio Sacristán i Felip Ortiz- es van convertir en un gran aperitiu del que va ser la festa del pàdel de la demarcació. Gairebé 450 persones es van donar cita al magnífic recinte del Hotel Gran Palas Experience de La Pineda, per gaudir d’un ambient i una gastronomia excel·lent on es va fer entrega del lliurament dels trofeus del Màster i de la Lliga Catalana.

Durant la ‘Diada del Pàdel Tarragoní’ la Federació Catalana de Pàdel (FCP), amb el president Pere Hernàndez al capdavant, es va portar a terme un reconeixement a la jugadora Anna Ortiz, pel títol de campiona del món aconseguit amb la selecció espanyola al Mundial de Menors de Castelló; al CT Tarragona femení per haver-se proclamat enguany campió de Catalunya per Equips Sènior Femení i per haver estat finalista del Campionat de Catalunya Absolut per Equips Femení i al CUB Sports Centre femení, pel campionat en la Copa Catalunya Plata.

Durant la ‘Diada del Pàdel Tarragoní’ també es va fer entrega als equips en categoria masculina i femenina que han aconseguit l’ascens, els sotscampionat i el campionat de la Lliga Catalana. Un esdeveniment que novament va aplegar a una gran representació del pàdel de la demarcació i que va allargar la festa fins altes hores de la matinada.

Pel que fa a les autoritats, a més de Pere Hernàndez, també van assistir Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona; Daniel Vives, vicepresident 1r de la FCP; Albert Rius, delegat a Tarragona de la FCP; Francesc Xavier Esteban, delegat de la FCP a Lleida i Albert Nogueras, director tècnic de la FCP-

La FCP vol agrair a ASICS i Head com a patrocinadors oficials de la federació, a més de Ara Vinc, 100% Natural Energy Drink, RACC, ASISA I Art Cervesers el seu inestimable suport. També a Coca-Cola, Clima Ahorro i Hotel Gran Palas Experience com a patrocinadors oficials de la Diada el seu recolzament. I la col·laboració de La Petarda, Segura Viudas, Club Gimnàstic Tarragona, Dow Chemical, La Botica de los Perfumes, Peluqueria Salmeron, Tot Pàdel, Va de So i Port de Tarragona.

FINALS MASCULINES MÀSTER TGN

FINALS FEMENINES MÀSTER TGN

PERE I PREMIATS PALES FCP

CELEBRACIÓ 1-baix

CELEBRACIÓ 2_baix

AMBIENT DIADA baix