LA COPA CATALUNYA OR I PLATA AIXECA EL TELÓ

26.09.2019

La Copa Catalunya en categoria Or arriba a la seva 13ª edició aquest cap de setmana. Aquesta competició la disputen els millors equips masculins i femenins de les diferents Lligues Catalanes que es juguen a cada demarcació del territori català.

Enguany es celebra a la demarcació de Barcelona, concretament al club Terrassasports. En total són 10 equips masculins i 10 equips femenins en quadre a eliminatòria directa. Demà divendres es jugaran els vuitens de final, dissabte matí els quarts de final, per la tarda les semifinals i diumenge matí la final.

Per la seva part la 4ª edició de la Copa Catalunya en categoria Plata es jugarà també a partir de demà al Club EKKE de Lleida. Hi prenen part els millors equips masculins i femenins de 2ª categoria de les diferents Lligues Catalanes. El format de competició és idèntic al de la categoria Or.

Cal recordar que Club Tennis Barcino B en categoria masculina i CE Valldoreix en categoria femenina van ser els campions de la Copa Catalunya Or 2018. El Reial Club de Tenis de Barcelona 1899 en homes i el Tot Pàdel Center A en dones van ser els guanyadors de la Copa Catalunya Plata l’any passat.