LA COMPETICIÓ DEL CIRCUIT CATALÀ DE PÀDEL DE NOU A ESCENA

02.09.2019

El pàdel català retorna a pista un cop superat el període vacacional amb tres proves que aixequen el teló del darrer quatrimestre del 2019 i que es disputen aquesta setmana arreu del territori català.
El Circuit Bronze Head es juga aquests dies a les pistes del Pàdel Indoor la Garrotxa, amb la participació de 66 jugadors i jugadores; el Bronze de la Penya Arlequinada, amb 102 inscrits/es i el Bronze del Golf Costa Daurada de Tarragona on hi prenen part 210 aspirants al títol.
Pel que fa al Circuit Català Absolut aquest mes de setembre es disputaran dues proves: l’Or del Club Esportiu Vallès (8-15 de setembre) i el Gran Slam del Club Tennis Manresa (15-22 de setembre).
El Circuit de Menors té dues cites aquest mes: el V Super Gran Slam a les instal·lacions del Sant Just Pàdel Club (9-15 de setembre) i el VI Super Gran Slam al Clark Pàdel Wellness (del 27 de setembre al 6 d’octubre).
Copa Catalunya Or i Plata
Aquest mes de setembre la Lliga Catalana té com a colofó la disputa de la Copa Catalunya Or i Plata. La primera d’elles té com a escenari el Terrassasports, on 10 equips femenins i 11 masculins lluitaran per fer-se amb aquesta competició del 27 al 29 de setembre. La Copa Catalunya Plata es jugarà al club lleidatà EKKE també del 27 al 29 de setembre amb la participació de 20 equips, 10 masculins i 10 femenins.
El Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband gran cita del quatrimestre
La XXVII edició del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband és una de les proves que acapararà gran protagonisme en aquest final de curs. Les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona seran per tercer any consecutiu -del 20 al 27 d’octubre- les que congreguin al bo i millor del pàdel català. Una cita que recordem l’any passat va tenir una participació de 304 parelles, 60 en dones i 244 en homes.

FOTO RECURS peke