LA 2ª GALA DEL PÀDEL CATALÀ RECONEIXERÀ A GEMMA TRIAY I LUCÍA SAINZ

La 2a edició de la Gala del Pàdel Català reconeixerà un total de 31 guardonats. Aquest dimecres tota la comunitat padelera té una cita al canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. A partir de les 19h es podrà gaudir d’un esdeveniment adaptat a les circumstàncies actuals i en que es reconeixerà els èxits més destacats de jugadors, jugadores, clubs i entitats durant l’any 2020. Les jugadores de la selecció catalana, Gemma Triay i Lucía Sainz, seran guardonades per haver aconseguit el nº1 del rànquing femení de World Padel Tour l’any passat.

Pel que fa jugadors i jugadores, també seran premiats els nº1 en categoria aleví, infantil, cadet i junior del Circuit de Menors; els nº1 del Circuit Provincial de Tarragona, Lleida i Girona; els nº1 del Circuit Open i els nº1 del Circuit Català Absolut. Tots ells seran guardonats amb la placa que els reconeixerà per haver finalitzat l’any passat en la posició més alta dels seus respectius rànquings.

Tanmateix, els clubs amb més llicències de les quatre demarcacions catalanes; els clubs amb millor registre d’inscripcions en tornejos del Circuit Català Absolut, del Circuit Open, del Circuit de Menors i de la Lliga Catalana rebran el seu corresponent guardó per l’èxit assolit.

La Federació Catalana de Pàdel també reconeixerà a un club pel seu treball en favor del desenvolupament i integració del pàdel adaptat, i a una iniciativa solidaria, vinculada al món de l’esport.