LA 1a EDICIÓ DE LA COPA INTERCLUBS FEMENÍ DE BARCELONA ALÇA EL TELÓ

Les pistes del Fibra Sports Club obren el foc aquest divendres a la tarda de la primera edició de la Copa Interclubs Femení de Barcelona. Aquesta nova competició, que posa en marxa la Federació Catalana de Pàdel (FCP), disposarà d’un total de 25 equips de l’àrea metropolitana de Barcelona, que intentaran alçar-se amb el títol.

Els 25 equips participants a la Copa Interclubs Femení de Barcelona estan dividits en cinc categories, i jugaran un quadre eliminatori que donarà pas a les finals. La competició es celebra des d’aquest divendres a la tarda, fins el diumenge al migdia. La directora esportiva de la FCP, Meritxell Ibañez, assegura que «ens hem adaptat a les circumstàncies, i hem impulsat aquest nou campionat, d’una competició clàssica dins del nostre Circuit. Esperem que les jugadores s’ho passin bé i gaudeixin del pàdel amb aquest nou format».

Martiderm i Kukit Hair aposten per la Copa Interclubs Femení de Barcelona

Martiderm, empresa especialista en la cura, la salut i el benestar de la pell i Kukit Hair, firma especialitzada en productes de perruqueria i cura capil·lar, aposten per la Copa Interclubs Femení de Barcelona. Ambdues marques s’han convertit en col·laboradors oficials de la FCP, amb una vinculació fins a finals de 2022. Martiderm i Kukit Hair oferiran millors condicions als federats i federades, com també a la FCP.

En la Copa Interclubs Femení de Barcelona Martiderm i Kukit Hair, realitzaran una aportació de material entre sortejos i welcome pack.

VEURE ELS QUADRES DE JOC AQUÍ