JUAN-LUQUE I COLLOMBON-PUJALS VENCEDORS DEL GRAN SLAM DEL JUNIOR

05.02.2018

Jordi Juan i David Luque en categoria masculina i Sara Pujals i Alix Collombon en categoria femenina s’han coronat aquest cap de setmana amb el Gran Slam celebrat al Club Junior 1917 de Sant Cugat del Vallès.
Juan-Luque, sotscampions en l’edició de l’any passat, s’han imposat en tres sets als sotscampions Rubén Rivera i Toni Bueno, per un resultat de 4-6, 6-3 i 6-3. En noies, Pujals-Collombon han guanyat a la parella formada per Lara Tena i Ingrid Van Boven per 6-0 i 6-4.
A Tercera masculina Jordi Arrese i Jordi Vila s’han fet amb el títol després de derrotar 6-3 i 6-4 a Antonio Ríos i Ferran Restrepo. A Quarta masculina els vencedors han estat Víctor Arrese i Joaquin Muñoz, imposant-se per 3-6, 6-3 i 6-2 a Nacho Álvarez i Alfredo Toca. A Cinquena masculina, Dani Cobo i Rubén Souto han guanyat el Gran Slam a Enric Aznar i Dani Marchán per 6-0 i 7-6.
El delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, Miquel Bayona, ha assistit a les finals i també ha participat en l’entrega de trofeus.

CAMPIONES 1A GRAN SLAM JUNIOR

CAMPIONS 1A GRAN SLAM JUNIOR