JUAN CARLOS CANGA, DE L’ESPAI PÀDEL BLANES ‘PREN LA PARAULA’

L’entrenador Juan Carlos Canga és el convidat aquesta setmana al cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El director esportiu del Club Espai Pàdel Blanes, té una dilatada trajectòria arreu de Catalunya, on ha exercit la seva professió en d’altres entitats com el Club Tennis Girona, el Club Tennis Guíxols i el Club de Tennis La Llobera, al municipi barceloní de Cabrils.

Als seus 54 anys, Canga afirma convençut que «tot i que vaig començar en els meus inicis impartint classes de tennis, vaig decantar-me posteriorment pel pàdel. Porto més de tres dècades vinculat a aquest esport i una de les decisions més importants que vaig prendre és haver-hi apostat al 100%» i afegeix «el nivell del pàdel català és molt bo i tot i que ara per la pandèmia la situació és molt dura i els menors no poden competir, s’està fent una molt bona feina adaptada a les circumstàncies».  

Aquest és un petit aperitiu de tot allò que dijous ens explicarà Juan Carlos Canga, coordinador de l’escola de pàdel de base i de competició del Club Espai Pàdel Blanes. L’argentí ‘pren la paraula’ aquest 28 de gener a les 19 hores i entre d’altres qüestions, ens desvetllarà una fita important que vol aconseguir en el pàdel i per la que segueix lluitant dia rere dia.

Juan Carlos Canga serà el segon dels entrenadors que explicarà les seves vivències dins i fora pista al cicle d’entrevistes amb entrenadors que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Amb un to distès i lleuger s’aprofundeix en repassar la seva trajectòria esportiva, els objectius aconseguits i els objectius somiats. L’entrevista inaugural de la setmana passada amb Pablo Crosetti ha registrat prop de 1.500 reproduccions.