JORDI GRAU/NOEL RODRÍGUEZ (TV3) CAMPIONS DE LA COPA MASTERS DEL CIRCUIT APT/FCP

19.6.2017

Els periodistes Jordi Grau i Noel Rodríguez (TV3) s’han proclamat campions de la Copa Masters del circuit APT/FCP .La prova ha reunit les 4 millors parelles d’aquesta temporada del circuit de periodistes de Barcelona i s’ha disputat a les pistes del Club Star’s Padel de Cornellá de Llobregat.
La parella televisiva es va imposar a la final als periodistes gràfics Valentí Enrich(Sport) i Joan Carles Ramos (El Punt). Les altres parelles classificades per jugar la competició van ser els radiofònics Aleix Parisè/Raúl Llimós (RAC1) i Raúl Paniagua/Joan Vilà(El Periódico).
Els partits es van jugar en format reduït al millor de 3 supertiebreaks a 10. Els finalistes es van proclamar per “average” perque l’equilibri va ser tal que en el tots contra tots inicial les 4 parelles van quedar empatades. L’arbitre de la FCP, Toni Duch, va ser el rersponsable de dirigir la competició..
La temporada del circuit APT/FCP per periodistes es tanca amb un equilibri de forçes entre les parelles Paniagua/Vilà (El Periódico) vencedors a les proves disputades al CE Laietà i RCT Barcelona i Enrich/Ramos (Sport/El Punt) que van guanyar els titols del Canal Olímpic de Catalunya i el Club Star’s Padel de Cornellá de Llobregat. Grau/Rodríguez(TV3) es van refermar com la parella alternativa de cara la propera temporada.
La matinal disputada al Club Star’s Padel de Cornellá de Llobregat va acabar amb la Festa del Pàdel per periodistes amb un magnífic dinar servit pel restaurant “Pista 15” del Club Star’s Padel.
L’acte va servir per fer un reconexement de la FCP i l’APT a Fernando Belasteguin, número 1 mundial del WPT desde fa 15 anys, que també va asistir a la Festa del Pàdel APT/FCP. Pere Hernández, president federatiu, va entregar a Fernando Belasteguin una pala de oficial de pàdel amb el distintiu de la Federació Catalana.
El proper mes de setembre s’iniciarà la tercera temporada del circuit de Periodistes que inclourà 4 tornejos i una Copa Masters amb les millors parelles de la temporada.

Jaume Boix

El President de la FCP, Pere Hernández amb Fernando Belasteguin:

bela

Els campions Grau/Rodriguez:

petit

Els 4 finalistes,Enrich/Ramos i Grau/Rodriguez:

petit1