JORDI GRAU-NOEL RODRIGUEZ (TV3), CAMPIONS DE LA COPA MASTERS 2019

08.07.2019

Jordi Grau i Noel Rodríguez (TV3) s’han proclamat campions de la Copa Masters de la temporada 2018-19 del circuit APT/FCP de periodistes de Barcelona. La prova ha reunit les quatre millors parelles d’aquesta temporada i s’ha disputat a les pistes del CE Laietà.
Després de una roda tots contar tots, les dos parelles amb millor resultats han disputat la final. Els millors han estat Jordi Grau i Noel Rodríguez (TV3) que no han perdut cap partit. La parella de periodistes televisius s’ha imposat a la final als fotoperiodistes Valentí Enrich (Sport) i Juan Maria Ramos (El Punt-Avui) en un partit molt disputat jugat al millor de tres supertiebreaks a 10 punts, amb parcials de 10/8, 12/14 i 10/8 per Grau i Noel.
Les altres parelles participants a la Copa Masters han estat Juan Jimenez (El Pais)-Alberto Martínez (AS) i Llorenç Tarrés-Pol Martinez (Barça TV). Aquets darrers s’han imposat a la final de consolació per 10/8, 9/11 i 10/8.
La temporada del circuit APT/FCP per periodistes es tanca amb un equilibri de forces entre les parelles que han jugat la final de la Copa Masters. Enrich-Ramos, que la temporada passada van fer el Gran Slam i van guanyar tambe la Copa Masters, han cedit aquesta temporada una final al Star’s Pàdel contra Grau-Rodríguez que també han guanyat el seu segon títol de la Copa Masters, que s’ha d’afegir al que ja van aconseguir el 2017.
La matinal celebrada al CE Laietà ha tancat la quarta edició de la ‘Festa del Pàdel per Periodistes’ amb un dinar servit a la Sala VIP del Resturant “1922”, a les instal·lacions del club. L’acte l’han presidit el president de la FCP, Pere Hernández, acompanyat pel tresorer de la FCP, Ricard Romero i el president de l’APT, Manel Serras.
El proper mes de setembre s’iniciarà la cinquena temporada del Circuit de Pàdel de Periodistes de Barcelona que inclourà quatre proves i la Copa Masters.

FOTO GRUP FESTA PADEL 2019-LAIETA

TORNEIG PERIODISTES 2 peke

TORNEIG PERIODISTES 3