JORDI ANDREU I RUTH GALLEGO «TORNAR A VEURE LES PISTES DE PÀDEL PLENES ENS DONA VIDA»

Jordi Andreu i Ruth Gallego han assegurat que després d’uns mesos atípics a les seves respectives entitats «tornar a veure les nostres instal·lacions amb els socis i sòcies practicant esport ens dona molta vida». Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) al canal d’Instagram.

Ruth Gallego, sotsdirectora general del CE Vall Parc ha assegurat que «cal tocar de peus a terra i ser conscients que l’aturada no ha beneficiat a ningú. Nosaltres som un club que obre tot l’any i aquells dies amb el recinte tancat ens sentiem molt extranys». Gallego ha posat de manifest la importància que té el pàdel dins del CE Vall Parc «tenim 7 pistes exteriors i 4 indoor i, recentment, hem millorat la gespa de dues pistes i la lluminària de quatre d’elles. El pàdel a casa nostra ens omple de vida».

El CE Vall Parc va ser guardonat en la I Gala del Pàdel Català per haver registrat la competició amb més inscripcions del Circuit Català Absolut 2019. El Super Gran Slam disputat a les seves pistes al febrer de l’any passat el van disputar un total de 203 parelles. Ruth Gallego ha exposat que «enguany el Super Gran Slam es disputarà al mes d’octubre i com tenim molta ambició, el repte és posar 230 parelles» somriu.

Per la seva part, Jordi Andreu, president del Cercle Sabadellès 1856 ha explicat que «tot i ser un club de tennis, l’aparició del pàdel en el seu dia ens va venir molt bé com a entitat. El pàdel ens ha donat molt de caliu». Andreu, màxim responsable de l’entitat esportiva més antiga de Catalunya ha assegurat que «serà un any diferent al que inicialment teniem previst. És una situació que hem comentat amb d’altres clubs i som conscients que hi ha molts condicionals que encara no tenen resposta».

El Cercle Sabadellès 1856 va sumar un doblet a la I Gala del Pàdel Català per ser el club amb més equips l’any passat a la Lliga Catalana, amb un total de 16, i per haver estat la seu del Circuit Català de Menors ASICS amb més participants en una prova, amb un total de 238 parelles que van jugar el Super Gran Slam l’any 2019. Andreu ha assegurat que «pel nostre club rebre aquests dos guardons ens va omplir de felicitat. També vull fer esment que un soci nostre, com el Marc Carballeira, impulsor del torneig Força Miquel, hagi estat premiat per aquesta causa tan generosa que porta a terme»

Ruth Gallego i Jordi Andreu viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel amb molta responsabilitat. Tots dos són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca individual i col·lectiva que tenim com a societat.