JOAN VILA/VALENTI ENRICH PRIMERS CAMPIONS DE LA COPA MASTERS APT/FCP DE PERIODISTES

Joan Vilà(El Periódico) i Valentí Enrich(Sport) son els primers campions de la Copa Màsters del circuit APT/FCP ,La prova disputada a les pistes del Barcelona Pàdel El Prat, a El Prat de Llobregat ha tancat la primera temporada del circuit per Periodistes de Barcelona. Un circuit que ha constat de proves disputades al CE Laietà, RC de Polo de Barcelona, Club Hispano Francès i Canal Olímpic de Catalunya ,a Castelldefels.

La Copa Màsters va reunir les 4 millors parelles disponibles de la temporada que es van enfrontar entre si en partits al millor de 3 supertiebreaks al millor de 10 punts. La final la van disputar les parelles amb més bon resultats: Vilà/Enrich, que van ser campions, i la parella formada per Oriol Domènech /Pablo Planas(Mundo Deportivo).

Vilà/Enrich es van proclamar campions després d’un intens partit, amb punts de molt nivell i de  qualitat exquisida que va necessitar el supertiebreak de desempat. El primer parcial  va ser 11/7 per Vilà/Enrich. Al segon O.Domènech/ Planas van imposar-se per 10/12 i van portar la final a un tercer i definitiu supertiebreak en el que la parella campiona va ser més sòlida i es av imposar per 11/4.

La final de Consolació la jugar les parelles Jordi Costa(RAC1)/Angels Fàbregues(Sport) i Jordi Mèlich(Radio L’Hospitalet) i Jordi Ramos(freelance). Costa /Fàbregues es van imposar per 11/8 i 11/9.

La matinal disputada al Barcelona Pàdel El Prat va acabar amb la Festa del Pàdel per periodistes amb un magnífic dinar servit pel restaurant “Delta 3” al mateix club d’El Prat de Llobregat.

El proper mes de setembre s’iniciarà la segona temporada del circuit que, com la primera, constarà de 4 proves i una Copa Màsters. El projecte de calendari inclou proves al CE Laietà, RCT Barcelona, Club Esportiu Hispano Francès, i Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels.

Jaume Boix

masters-apt-juliol-2016
masters-apt-juliol_2016