JACK BEDS ÉS EL NOU PROVEÏDOR OFICIAL DE LA FCP

Alejandro Arrufat, director de Jack beds i Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) han segellat l’acord entre ambdues entitats i que les vincula fins a finals d’any.

Jack beds és una empresa barcelonina nascuda l’any 2017, especialitzada en el descans i que fabrica matalassos. La companyia ja disposa de cinc establiments a la ciutat de Barcelona i un a Sant Cugat del Vallés.  Jack beds vol promocionar la seva imatge corporativa i associar-la positivament als valors de la salut i l’esport del pàdel català.  

Jack beds és nou proveïdor de matalassos i productes de descans de la FCP. L’empresa -amb seu a Barcelona- s’encarregarà de realitzar també promocions i avantatges als federats i federades. A més, la FCP atorga el nom de Màster Català Jack beds de menors, absolut i open que es disputarà al DiR Sant Cugat del 12 al 18 de desembre d’enguany.

Durant la signatura de la vinculació, el president Felip Ródenas, ha exposat a Alejandro Arrufat el bon estat de salut del pàdel català, amb més de 24.000 llicències i 303 clubs federats.