ISAAC CÁRDENAS, DEL CLUB PÀDEL JUNEDA ‘PREN LA PARAULA’

L’entrenador Isaac Cárdenas és el convidat aquesta setmana al cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El tècnic i coordinador de l’escola de competició del Club Pàdel Juneda, acumula a les seves esquenes un total de deu anys des que, allà pel 2010, va entrar en contacte per primera vegada amb el nostre esport. Cárdenas desvetlla que «van obrir al meu barri el Centre Esportiu Municipal Trèvol Lleida, amb quatre pistes de pàdel, i m’hi vaig enganxar. Al setembre d’aquell mateix any ja estava cursant el títol de de monitor nacional per la Federació Espanyola de Pàdel» i afegeix «posteriorment també em vaig posar a jugar tornejos federats de la Federació Catalana de Pàdel. Primer per les comarques de Lleida i després arreu de tot Catalunya» .

Cárdenas ha exercit la seva professió en dues entitats de la Terra Ferma, concretament al Pàdel Indoor Lleida «vaig començar a impartir classes l’any 2011 com a monitor, gràcies a l’oportunitat que em va brindar en Carles Pedrós.  I com a entrenador vaig començar al 2019 al Club Pàdel Juneda on els estic molt agraït per la confiança dipositada en mi com a tècnic, i com a màxim responsable de l’escola de competició de menors».

Aquest és un petit aperitiu de tot allò que dijous ens explicarà Isaac Cárdenas. L’entrenador lleidatà ‘pren la paraula’ aquest 11 de febrer a les 19 hores i entre d’altres qüestions, ens desvetllarà un somni familiar que espera aconseguir en un futur.

Cárdenas serà el quart dels entrenadors que explicarà les seves vivències dins i fora pista al cicle d’entrevistes amb entrenadors que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Amb un to distès i lleuger s’aprofundeix en repassar la seva trajectòria esportiva, els objectius aconseguits i els objectius somiats. De moment les tres entrevistes realitzades amb Pablo Crosetti, Juan Carlos Canga i Franky Montañés han registrat més de 3.000 reproduccions al canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel.