INTENS CAP DE SETMANA AMB LA FINALITZACIÓ DE 4 PROVES DEL CIRCUIT OPEN HEAD

Les pistes del X3 Girona Pàdel, Cervera Club Esportiu Mas Duran, Unopadel Can Marcet i CT Plana d’en Berga han estat l’escenari on aquest cap de setmana han finalitzat les quatre proves corresponents al Circuit Open Head.

Al X3 Girona Pàdel, Xavier Romero i Quim Cebrià a Primera categoria masculina han guanyat la prova per 2-6, 7-6 i 6-4 enfront a Víctor Maluquer i Édgar Oliver. Per la seva part a Primera femenina, Mireia Tuset i Ariadna Jiménez han estat les vencedores per davant d’Anna Xifré i Noa Moraga per 6-3 i 7-5.

A Tercera masculina Iván González i Víctor Alves han derrotat 6-2 i 6-4 a Oriol Torramilans i a Marc Anglada. A Tercera Femenina Eva Llonch i Marien Borras han resolt per 6-3 i 7-5 la final a Clàudia Auladell i Marta Ferrer.

A les instal·lacions del Cervera Club Esportiu Mas Duran, Pablo Burdeos i Aleix Pozo han guanyat la final de Primera masculina per 6-4 i 6-2 a Robert Castells i Marc Lupón. A Primera femenina, Mariona Méndez i Carla Carbonell s’han imposat 6-2 i 6-4 a Pilar González i Laia Gómez. A Tercera masculina els vencedors són Jordi Cregenzan i Eduard Solé, per 7-5, 6-7 i 6-4 a Jan Salat i Jordi Farran.

Pel que fa a la prova disputada al Unopadel Can Marcet, a Primera masculina han guanyat Gerard Arnaldos i Marc Monné, per 6-2 i 6-4 a Oriol Bellver i Ferran González. A Tercera masculina, Alberto Sánchez i Cristian Pozo han derrotat per 3-6, 6-3 i 6-1 a Gerard Golet i Sergi Ribot. A Tercera femenina, Alba Mora i Ana Manjón, han doblegat per 6-1 i 6-0 a Marta Pérez i Carla Lara. Finalment a Quarta masculina, Joel Quesada i Manuel Saldaña, han aconseguit el triomf per 5-7, 6-4 i 6-2 enfront de David Gutarra i Nil Pascual.

Al CT Plana d’en Berga, Jordi Expósito i Daniel Prado, han aixecat el títol de campions de Tercera masculina per 6-1, 2-6 i 6-3 davant de Raúl Jiménez i Alexandre Sugrañes. A Tercera femenina les campiones són les germanes Llaó, Laia i Anna, per 6-3 i 7-6 a Dalia Acosta i Elisenda Sans. A Quarta masculina la parella guanyadora la formen Albert Vives i Xavier Jou, per 6-1 i 6-2 a Pol Dalmau i Ramón Giró. A Quarta femenina han guanyat Judit Baldrich i Josfa Delfa, per 6-7, 7-6 i 7-6 a Maria José Arevalo i Gemma Montserrat.