INICI DELS CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 5ª FINS A 2ª CATEGORIA

7.2.2019

A partir d’avui i fins el pròxim diumenge es disputen els Campionats de Catalunya per Equips de 5ª fins a 2ª categoria. Les diferents competicions del torneig es juguen en diferents clubs d’arreu del territori català.
El Campionat de Catalunya de 5ª es celebra a les instal·lacions de la Penya Arlequinada, la prova es juga exclusivament en categoria masculina. Pel que fa al Campionat de Catalunya de 4ª, el títol es decidirà a les pistes de l’Acadèmia Sánchez Casal, també en homes. El Campionat de Catalunya de 3ª –que es juga en categoria masculina i femenina- té com a escenari les instal·lacions del Pàdel Indoor Mataró. Finalment, el Campionat de Catalunya per Equips de 2ª categoria –masculí i femení- es disputa al Atlètic Terrassa Hockey Club.
Els equips del Vendrell Pàdel a 5ª categoria, Star’s Pàdel a 4ª categoria, Club Pàdel Vilanova a 3ª categoria masculina, CE Bonasport a 3ª categoria femenina, Terrassasports a 2ª masculina i RC Polo de Barcelona a 2ª femenina són els conjunts campions del Campionat de Catalunya per Equips de l’edició de l’any passat.