II OPEN NACIONAL CIUTAT DE GAVÀ DE PÀDEL EN CADIRA

13.11.2019

Aquest cap de setmana es celebra al Club Padelarium de Gavà el II Open Nacional Ciutat de Gavà de Pàdel en Cadira i 5ª Prova de la Copa d’Espanya de Pàdel en Cadira 2019 organitzat pel Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya.
Els partits es juguen a partir d’aquest divendres 15 a les 16h i durant tot el dissabte. Les finals de consolació i absoluta es disputen diumenge a les 10h i a les 12h respectivament. L’Open finalizarà amb l’entrega de premis després de les finals, un sorteig de material esportiu entre tots els jugadors i jugadores i un refrigeri de cloenda. Una competició on s’hi apleguen el bo i millor del pàdel en cadira de rodes de tot el circuit i on la Federació Catalana de Pàdel hi col·labora.
L’organització del torneig vol agraïr també a la Federacion Española de Deporte para personas con Discapacidad Física i a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, de la mateixa manera que a Head Padel, Padel WordPress i al Consejo Superior de Deportes tot el seu suport.
Les entitats col·laboradores en el II Open Nacional Ciutat de Gavà de Pàdel en Cadira i 5ª Prova de la Copa d’Espanya de Pàdel en Cadira 2019 són: Federació Catalana de Pàdel, Guidosimplex España, Ajuntament de Gavà, Fundació Damm, Batec Mobility, Padelnuestro Castelldefels, Elevator General Company, Padelarium Gavà, Aneto Natural, Expomon, Revista Mónpàdel, Pulpopadel, Muevete y Accede i Fundación Step by Step.

OPEN NACIONAL CIRCUIT DE GAVÀ