HERRADA-RODRÍGUEZ I FERNÀNDEZ-BELLVER, CAMPIONS DEL BRONZE DEL TOT PADEL CENTER

19.3.2019

Mireia Herrada i Eulàlia Rodríguez en categoria femenina i Abel Fernàndez i Oriol Bellver en categoria masculina, s’han proclamat campions de la prova del Circuit Bronze Head disputada a les pistes del Tot Pàdel Center Penedès.
Herrada-Rodríguez s’han imposat per un doble 6 a 4 en la final a les finalistes, Mònica Montpart i Núria Montero. En el quadre d’honor masculí els campions, Fernàndez-Bellver, han derrotat per un doble 6 a 3 als subcampions, Ricard Manchón i Marc García.
Pel que fa a les altres dues proves del Circuit Bronze Head que organitza la Federació Catalana de Pàdel i que han finalitzat aquest cap de setmana, el Bronze jugat al Pàdel Indoor Figueres ha coronat com a campions a Víctor Bassols i Oriol Làzaro en homes després de guanyar per 6-4, 4-6 i 7-6 a David Díaz i Nicolai Maniucov. En fèmines, les vencedores han estat Verònica Marín i Fiona Ligi per un resultat de 6-7, 7-5 i 6-1 davant de Clàudia Quintillà i Emmelien Lambregts.
A la demarcació de Tarragona, el Bronze Head celebrat jugat a Bellvei -a les instal·lacions del Indoor Baix Penedès- ens deixa a Albert Carmona i Albert Viñas com a campions masculins, després de resoldre al seu favor per 6-0 i 6-4 a Dani García i David García. En categoria femenina Laura De Lamo i Graciela Ferré van imposar-se a Florencia Donsantti i Laura Lucas per 6-3 i 6-1.

BRONZE HEAD TOT PADEL CENTER

BRONZE FIGUERES CAMPIONS FEMENINS

BRONZE FIGUERES CAMPIONS MASCULINS

BRONZE HEAD BAIX PENEDÈS peke