HERNÀNDEZ-PONS I MONTERO-MONTPART, VENCEDORS DEL BRONZE DE LA RIERA PÀDEL

25.3.2019

Núria Montero i Mònica Montpart en el quadre femení de 1ª i Pol Hernàndez i Jaume Pons a 1ª categoria masculina, s’han proclamat vencedors de la prova del Circuit Bronze Head disputada a les pistes Club La Riera Pàdel, al municipi de Montgat.
Montero-Montpart s’han imposat per 6-2 i 6-4 a les finalistes, Helena Martínez i Laura Simón. En homes els campions, Hernàndez-Pons, han derrotat per 7-5, 5-7 i 6-2 als subcampions, la parella formada per Ricard Manchón i Marc García.
Pel que fa a les altres dues proves del Circuit Bronze Head que organitza la Federació Catalana de Pàdel i que han finalitzat aquest cap de setmana, el Bronze disputat al Pàdel 7 Indoor de Santpedor ha coronat com a campions a Daniel Ollé i Sergi Pla en categoria masculina després de guanyar per un doble 6 a 4 a Marc Lluís Vargas i Ivàn Serrano. En dones, les guanyadores han estat Blau Domínguez i Clara Miret per un doble 6-1 davant de Raquel Marín i Laura López.
A la demarcació de Tarragona, el Bronze Head jugat a Calafell -a les pistes del Spartans Padelvilarenc- corona a Sergio Bursa i Ivàn Garri com a campions masculins, després de resoldre al seu favor per un doble 6-4 a Lucas Casella i John Chun. En categoria femenina Maria Freixas i Laura Casanova van imposar-se a Florencia Donsantti i Roser Pulido per 6-0 i 6-3.

El Bronze Head del MésK Pàdel aconsegueix el rècord d’inscripcions femenines de Catalunya
La prova del Circuit Bronze Head que fins el pròxim diumenge 31 de març es juga a les instal·lacions del club tarragoní MésK Pàdel, ha aconseguit el rècord absolut de Catalunya d’inscripcions de parelles femenines en una prova del Circuit Bronze. Un total de 76 parelles femenines s’hi han apuntat, aconseguint superar així la xifra de 72 que van jugar l’any 2017 la del Club Tennis Salou, i les 72 del 2018 al Pàdel Indoor Torredembarra. La cita esportiva del MésK Pàdel aplega un total de 210 parelles entre categoria masculina i femenina.

BRONZE HEAD PADEL 7 SANTPEDOR peke

BRONZE HEAD SPARTANS PADELVILARENC

BRONZE HEAD LA RIERA