HERNÁNDEZ-OSORO I SANMARTÍ-BIGLIERI S’ADJUDIQUEN EL GRAN SLAM DEL CE BONASPORT

20.11.2017

El Gran Slam celebrat al CE Bonasport ha coronat com a vencedors de Primera a Enric Sanmartí i Adrián Biglieri, en categoria masculina, i a Sandra Hernández i Aranzazu Osoro, a la femenina.

A la final masculina Sanmartí-Biglieri s’han imposat a Jordi Juan i David Lugue en dos sets, 6-3 i 6-4, reeditant així la final de fa una setmana al Campionat de Catalunya Absolut celebrat al Reial Club de Polo de Barcelona.

A Primera femenina les guanyadores Aranzazu Osoro i Sandra Hernández han guanyat la final a la parella formada per Cristina Gomis i Núria Rovira en dos sets, per un doble 6 a 4.

A Tercera masculina els campions han estat Marc Giménez i Antonio Gordón qui s’han fet amb el títol després de la retirada en el segon set dels finalistes Eric Alcaraz i Oriol Pérez. A Quarta masculina Víctor Arrese i Joaquim Muñoz han resolt la final al seu favor per 3-6, 6-3 i 6-0 davant de Borja Pujol i Fernándo López.

El Gran Slam del CE Bonasport ha tingut molt bona acollida pel que fa als participants inscrits a la prova i una excel·lent organització per part del club amfitrió.

bonasport final fem 1a

bonasport final masc 1a

bonasport guanyadors masc y fem de 1ª