HEAD REFERMA LA SEVA APOSTA PEL PÀDEL CATALÀ I CONTINUARÀ QUATRE ANYS MÉS COM A PATROCINADOR EXCLUSIU

Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), i Ricardo Brigolle Fernández, Business Manager Racquet Sports Division de HEAD, han segellat l’acord de patrocini que ja
unia a ambdues entitats i que s’allargarà fins l’any 2025.

La bona sintonia entre la Federació Catalana de Pàdel i HEAD es referma amb aquesta
nova signatura. HEAD continuarà com a pilota i pala oficial de la FCP i també, com a principal novetat, ho serà de motxilles i paleters (bosseria) i seguirà sumant esforços en la seva clara aposta pel pàdel català i pel seu creixement. Tanmateix, el Circuit Open HEAD, que es disputa arreu de Catalunya amb més de 80 campionats a l’any, continuarà mantenint el nom de Circuit Open HEAD.

El president de la FCP, Felip Ródenas, ha expressat que «estem molt satisfets de donar continuïtat a la nostra excel·lent vinculació amb Head, marca capdavantera a nivell mundial. Acords com aquest posen en valor el bon nivell del pàdel català, i el treball realitzat perquè aquesta federació segueixi sent un referent».

La signatura de la vinculació entre HEAD i la FCP s’ha produït a les oficines de la federació. Durant la trobada hi ha estat presents, a més de Felip Ródenas i Ricardo Brigolle, Albert Nogueras, director general de la FCP i Albert Bassas, representant de HEAD a la zona de Catalunya i Balears.