GUINART-PUJALS I BUENO-QUILEZ ALCEN EL TÍTOL DEL SUPER GRAN SLAM DEL CE VALLDOREIX

Les parelles formades per Marina Guinart i Sara Pujals a Primera categoria femenina i Toni Bueno i Marc Quilez a Primera masculina, han conquerit la segona cita de Super Gran Slam de la temporada 2022 i que ha finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. Una competició on hi han participat un total de 264 parelles i on les finals de Primera femenina i masculina s’han pogut veure mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

La final masculina enfrontava als campions davant d’Enric Sanmartí i Tonet Sans. Un duel molt igualat en el que la parella Bueno-Quilez s’ha imposat als seus rivals per un resultat ajustat de 6-4 i 7-6, adjudicant-se així el seu primer títol de Super Gran Slam de la temporada. Els vencedors han destacat que «els nostres oponents ens coneixen bé, igual que nosaltres a ells, per tant els petits detalls eren molt importants. La clau ha estat no deixar escapar el segon set en el tie-break i guanyar-lo, ja que de cap de les maneres volíem anar a un tercer. Estem molt contents pel triomf i pel treball realitzat aquest cap de setmana on la calor ha estat intensa».

En la final femenina les campiones han aconseguit el seu primer Super Gran Slam del Circuit Català 2022. Guinart-Pujals ho han fet després de resoldre un apretadíssim partit per 7-5, 4-6 i 6-1 davant de Sandra Bellver i Carolina Orsi. Un cop acabada la final les campiones han assegurat que «aquest triomf té un sabor molt dolç, després d’un torneig molt igualat, com bé s’ha vist a la final, i en que hem hagut de treure el millor de nosaltres per no deixar escapar la final. Dediquem el triomf a tota la nostra gent pel suport incondicional que sempre ens demostren».

A Tercera masculina els guanyadors han estat Félix Linares i Gerard Vila, davant de David Fernández i Marc Garcia, als que han derrotat per 6-2 i 6-4. A Tercera Femenina, les guanyadores són Sara López i Carla Lara, per 6-3 i 6-4 enfront d’Ariadna Jiménez i Sandra Tena. A Quarta femenina les campiones han estat Anna Bosch i Marta Esgleyes, per 6-1 i 7-6 davant de Laura Fígols i Celia Santos. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans dels germans Muhlenberg, Tomas i Carlos, després de derrotar per 6-4 i 6-2 a Iván Rubio i Alejandro Galván. A Cinquena masculina els guanyadors han estat David Garcia i Albert Comes, per 6-3, 3-6 i 6-4 enfront de Iñaki Marculeta i Marcel Font. A Sisena masculina han guanyat Gerard Mancera i Pius Quer, per 7-5 i 6-4 a Carlos Gunfaus i Gustavo Oliva. Finalment a Setena masculina, Marc Guerrero i Gerard Tarradas han guanyat per 6-3 i 7-5 a Xavier Segura i Andy Crespo.

Felip Ródenas, president de la FCP i que ha presenciat les finals del Super Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix, ha volgut agrair l’excel·lent treball realitzat pel club amfitrió i per tot el seu equip professional. L’entrega de trofeus ha estat compartida conjuntament també amb Josep Puig, alcalde de la EMD Valldoreix i de Roger Badia, director esportiu del CE Valldoreix.