GUINART-ORTIZ I QUILEZ-BUENO GUANYEN EL GRAN SLAM DEL CT REUS MONTEROLS

Les parelles formades per Marina Guinart i Anna Ortiz a Primera categoria femenina i Marc Quilez i Toni Bueno a Primera masculina, s’han adjudicat el Gran Slam celebrat a les pistes del CT Reus Monterols. Una competició on hi han participat un total de 96 parelles.

En la final masculina els campions han imposat la seva llei sobre la pista i l’han fet seva per un doble 6-2 a Joaquim Florensa i Marc Monné. En la final femenina, les guanyadores, Guinart-Ortiz, han doblegat per 6-4 i 6-2 a Cristina Gomis i Sandra Bellver, subcampiones.

A Tercera masculina els vencedors han estat David Navarro i Daniel Trillo, per 6-4 i 7-6 a Joaquim Piqué i Jordi Roig. A Tercera femenina les campiones són Neus Barberà i Imma Querol després de derrotar per 6-4 i 6-2 a Marta Casas i Meritxell González. Finalment a Quarta masculina el títol ha anat a parar a les mans de David Alumbreros i David Bonjorn, per un doble 6-4 enfront dels germans Lucas, Carles i Isaac.

Elga Molina, vocal de Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha presenciat les finals i també en l’entrega de trofeus a campions, campiones i finalistes.