GUIMET-AYMERICH I MARTÍNEZ-TORRES S’ADJUDIQUEN L’OPEN HEAD DE LA RIERA PÀDEL

La parella Sergi Guimet-Josep Aymerich, a Primera categoria masculina, i el tàndem format per Anna Martínez i Carla Torres a Primera femenina, s’han proclamat campions de la prova del Circuit Open Head celebrada a La Riera Pàdel, a Montgat.

Guimet-Aymerich han resolt de forma clara la final, derrotant per 6-0 i 6-2 als finalistes, Daniel Ollé i Arnau Riba. Mateixa tònica en la final femenina, on les campiones han demostrat la seva superioritat guanyant per 6-2 i 6-1 a les subcampiones, Paula Nogué i Raquel Nogué.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Àngel Narvaez i Francesc Peña. Tot i perdre el primer set al tie-break 6-7, davant d’Adrià Pastor i Àngel Luís Sanz, els campions han remuntat emportant-se els dos següents per un doble 6-4. A Tercera femenina, Georgina Morral i Georgina Olivé, han derrotat per un doble 6-4 a Alba Prunera i Sílvia Prunera.

A Quarta masculina el títol de l’Open Head de La Riera Pàdel ha estat per Adrià Roca i Jesús Iríbar, per un resultat de 6-1, 3-6 i 6-1 enfront de Francisco Manuel González i Alejandro Pizarro. Finalment a Cinquena masculina els vencedors han estat Víctor Medina i Marcos Aranda, per WO Justificat dels finalistes, Iisdre Vallcorba i Sergio Benito.

Resultats Open Head CT d’Aro

Nicolai Maniucov i David Canudas han estat els campions de Primera Masculina, després de resoldre la final al seu favor per 6-2 i 7-6 davant de Damià Coderch i Marc Bernils. En la final de Primera Femenina, Anna Camacho i Núria Tudela han fet seu el torneig amb un marcador de 6-3 i 6-1, davant de les subcampiones, Berta Valls i Irene Gómez.

Pel que fa a les finals de Tercera masculina i femenina, que recordem es van disputar la setmana passada, Cesc Illa i Joaquim Riera en la masculina van guanyar per 6-4 i 6-3 a Francesc López i Enric Ruiz. En noies, Mar Muñoz i Emi Palacios van derrotar per 6-3 i 6-2 a Cristina Sánchez i Mònica Montiel.