GRAU-RODRÍGUEZ TRENQUEN LA RATXA VICTORIOSA DE LA PARELLA ENRICH-RAMOS

24.05.2019

Jordi Grau-Noel Rodríguez (TV3) s’ha proclamat campions al Star´s Pàdel Club de Cornellà, escenari de la tercera prova del Circuit APT/FCP per a periodistes. Grau i Noel s’han imposat a la final a la parella de fotoperiodistes formada per Valentí Enrich (Sport) i Juanma Ramos (El Punt-Avui) en un partit intens i de molt bon nivell, resolt al supertiebreak amb una emoció indescriptible. Enrich-Ramos han desaprofitat set punts de partit i Grau-Noel han fet bona la primera oportunitat per tancar el matx que han tingut. Tot plegat per 4/6,7/5 (15/13) i més de dues hores llargues de lluita.

La victoria de Grau-Noel suposa la fi de la sèrie de 8 títols consecuitius guanyats per la parella de reporters gràfics Enrich/Ramos i també trenca una ratxa de 30 victòries consecutives d’aquesta parella, dominadora absoluta del Circuit els últims dos anys.

Aquesta ha estat la cinquena final que disputen aquestes parelles, que marquen una etapa de rivalitat molt forta al Circuit de Periodistes. Aquet és el seu segon titol del Circuit que guanyen Grau i Noel després del que van aconseguir fa 3 anys al Canal Olímpic de Catalunya contra la parella de periodistes radiofònics de Catalunya Ràdio formada per Xavi Campos i Jordi Borda .

Pendents de tancar l’últim torneig de la temporada que s’esta disputant a les pista del Pàdel Sant Just i de la celebració de la Copa Masters al C E Laietà, que tancarà la temporada 2018/19, la classificació de jugadors està liderada per Valentí Enrich i Juanma Ramos.

FINAL STARS 2019