GRAN CLOENDA DE LA LLIGA D’ESCOLES DE MENORS 2021

La Lliga d’Escoles de Menors 2021 ha arribat al final de la seva primera temporada amb un fi de festa del tot espectacular. La ‘Festa de Cloenda de la Lliga d’Escoles de Menors 2021’ celebrada al Club Tennis Vilanova aquest dissabte ha aplegat prop de 150 jugadors i jugadores participants i que han gaudit d’allò més.

Un cop recollit el welcome pack, els jugadors i jugadores han gaudit de les diferents activitats programades durant tot el matí, com circuits i partits de pàdel, inflables, jocs esportius i bodypadel. «L’objectiu de la jornada era reunir a tots participants que durant tot aquest any han gaudit del nou format de competició, la Lliga d’Escoles de Menors, i agrair la seva implicació i ganes de jugar al pàdel tancant la temporada amb aquest gran esdeveniment» explica Meritxell Ibañez, directora esportiva de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

Tots els nens i nenes al tancar la sessió, han rebut una medalla i  han pogut participar del sorteig de diferents regals. La FCP agraeix la participació i implicació de tots els clubs, famílies i sobretot jugadors i jugadores que han apostat per la Lliga d’Escoles de Menors 2021.