GOMIS-ROVIRA I RIVERA-BUENO S’IMPOSEN EN GRAN SLAM DEL JUNIOR FC

4.2.2019

Cristina Gomis i Núria Rovira en categoria femenina i Rubén Rivera i Toni Bueno en la masculina s’han imposat en el Gran Slam disputat a les instal·lacions del Junior FC.
Rivera-Bueno han guanyat als finalistes, Ricky Martínez i Adrià Mercadal, per un resultat de 6-3 i 6-1 en un un partit on els campions no van donar opció als aspirants en la final. En categoria femenina les campiones, Cristina Gomis i Núria Rovira, van doblegar a la parella formada per Xenia Clascà i Laia Bonilla per un resultat de 1-6, 6-4 i 6-1.
A Tercera masculina els vencedors han estat Kiko Calavera i Pablo Gor després de derrotar per 5-7, 7-5 i 6-4 a la parella formada per Bernat Oriol i Marc Niño Niño. A Quarta masculina Adrián Galvez i Humbert Tura han resolt la final 6-2 i 6-3 davant de Carles Hidalgo i Sergi Roca.
Marcos Hofmann, president del Junior FC i el delegat de Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, Miquel Bayona, van assistir a les finals i també van participar a l’entrega de trofeus a guanyadors i finalistes del Gran Slam del Junior FC.

GRAN SLAM LLEIDA