GOMIS-ROVIRA I MARTÍNEZ-MERCADAL S’EMPORTEN EL PRIMER OR DEL 2019

28.1.2019

Cristina Gomis i Núria Rovira a Primera femenina i Ricky Martínez i Adrià Mercadal a Primera masculina, s’han proclamat campions del primer Or d’aquest 2019 i que s’ha celebrat a les instal·lacions del Padel Indoor DIR Sant Cugat.
Gomis i Rovira han disputat la final femenina davant de la parella formada per Eva Gayoso i Núria Rivas. Aquesta s’ha resolt del cantó de les campiones en dos sets amb un resultat de 6-4 i 6-2. Gomis i Rovira revaliden així el títol aconseguit l’any passat.
A la final masculina la parella Martínez-Mercadal s’han imposat a Adrián Biglieri i Marc Quilez en una final en la que els campions han aixecat un set en contra, 3-6 en el primer, per remuntar 6-3 i 6-4 i emportar-se el títol.
A Tercera masculina la parella formada per Raúl Jerez i Romà Busquets van guanyar per 6-0, 3-6 i 6-2 a Manu Caballero i Oriol Ribot. A Quarta masculina el títol va ser per Guillem Ballesteros i Víctor Iglesias que amb un marcador de 5-7, 6-1 i 6-4 van derrotar a Pau Albiac i Xavi Tió. Finalment a Cinquena masculina Gerard Golet i Rafael Mas van imposar-se per 6-4 i 6-2 a Javier Navas i David Casademunt.

CAMPIONS OR

CAMPIONES OR