GOMIS-ROVIRA I BUENO-RIVERA ESTRENEN EL SEU PALMARÈS DE SUPER GRAN SLAM

15.4.2019

La parella formada per Toni Bueno i Rubén Rivera, a Primera masculina, i Cristina Gomis i Núria Rovira, a Primera femenina, s’han proclamat campions del segon Super Gran Slam del 2019 disputat al Club Tennis Tarragona.

Rivera-Bueno han derrotat per 6-4 i 6-2 als finalistes, la parella integrada per Enric Sanmartí i Jordi Juan. Els campions, que recordem havien perdut la final del Super Gran Slam disputat al Club Esportiu Vallparc, han estrenat així el seu palmarès en aquesta competició en aquest 2019.

En la final femenina, Cristina Gomis i Núria Rovira, que també havien caigut en la final del Super Gran Slam del Vallparc, han aconseguit sobreposar-se a perdre el primer set per 2-6 davant de Nicole Traviesa i Alix Collombon, per acabar adjudicant-se els dos següents per 6-3 i 6-3.

Els resultats de totes les categories el podeu veure mitjançant el següent enllaç: https://fcpadel.cat/competicions/circuit-catala-2/
Segona retransmissió del canal de youtube de la FCP del 2019
Les finals del Super Gran Slam del Club Tennis Tarragona –torneig on hi han participat 268 jugadors i jugadores- s’han pogut veure directe aquest diumenge per streaming mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Les visualitzacions durant la jornada de diumenge van superar les 1.500.
Pere Lluís Bergadà, president del Club Tennis Tarragona; Albert Rius, delegat de la Federació Catalana de Pàdel, entre d’altres personalitats, han estat partícips de la retransmissió.
La pròxima cita esportiva que es podrà veure pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel seran les finals del Super Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix, competició que es jugarà la setmana del 19 al 26 de maig.

GRUP SGS CT TARRAGONA

CAMPIONES F SGS CT TARRAGONA

CAMPIONES m SGS CT TARRAGONA