GERARD SARLÉ «EL MILLOR D’ENTRENAR MENORS ÉS QUE ELLS APRENEN, I JO TAMBÉ»

Gerard Sarlé porta una dècada vinculat al pàdel com a entrenador. Actualment al Club Tennis Tarragona, l’entitat amb més llicències federatives de pàdel de tota la demarcació de Tarragona. De ben jovenet, cursant segon de la ESO, ja va sentir que ser entrenador li agradava, i així va ser com va iniciar un recorregut per diferents esports. Ara fa uns anys va descobrir el pàdel mentre cursava un mòdul formatiu d’animació d’activitats físico-esportives «el pàdel és el que té, que quan el proves provoca addicció i t’hi enganxes ràpid».

Als seus 34 anys gaudeix dia rere dia al club situat a peus de la platja Llarga de Tarragona on exerceix la seva professió, envoltat dels menors que volen aprendre a jugar a pàdel «el més bo de tot és que tu els ensenyes a ells, i a la vegada, indirectament, tu també aprens infinitat de coses i d’aspectes d’ells» i afegeix que «els 10 anys que porto ja com a tècnic em donen ara moltes més taules. De fet quan fa vuit anys vaig aterrar al Club Tennis Tarragona, procedent de Tamarit, em sentia molt petit».

Sarlé és un apassionat del nostre esport, fins al punt que exercint la seva tasca com a entrenador, ara fa cinc anys, es va treure el curs de jutge-àrbitre de pàdel «de fet hi ha més gent que em coneix com a àrbitre de pàdel!» (somriu) i assegura que «tan de bo la normalitat que coneixíem torni. De fet, un dels aspectes que més vam treballar quan l’inici de la pandèmia va ser que els menors no es desenganxessin de la pràctica esportiva. Ens vam trencar el cap i vam aconseguir que d’un altra manera continuessin divertint-se. Tenim un gran equip d’entrenadors al club».

Pablo Crosetti, Juan Carlos Canga, Marcela Ferrari, Isaac Cárdenas, Franky Montañés i Gerard Sarlé. Sis entrenadors que han ‘pres la paraula’ en el mes i mig que ha durat aquest cicle d’entrenadors tan interessant al canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel. Els tècnics han explicat anècdotes i vivències dins i fora pista. La comunitat padelera ha disfrutat d’allò més, com ho demostren les més de 6.000 reproduccions obtingudes.