GERARD SARLÉ, DEL CT TARRAGONA TANCA EL CICLE D’ENTREVISTES A ENTRENADORS

L’entrenador Gerard Sarlé és el convidat aquesta setmana al cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel. En Gerard pertany actualment al Club Tennis Tarragona i porta una dècada vinculat al nostre esport. Com a tècnic va iniciar-se a les pistes del Jungle Trek de Tamarit, on va estar-hi dues temporades per, posteriorment, donar el salt a la seva actual casa on ja porta vuit anys.

Als seus 34 anys, Sarlé afirma convençut que la vessant pedagògica en el món de l’espot la va iniciar de ben jovenet «als 16 anys ja feia classes de diferents esports a l’escola on estudiava. Després també vaig impartir-ne en campus esportius per nens i nenes i de fet tenia molt clar que volia que el meu futur anés lligat a l’esport. Realment som educadors mitjançant l’esport» i apunta «amb el pàdel vaig començar a Tamarit, en un club molt petit, amb quatre pistes, amb molt pocs socis. Poder venir a treballar al Club Tennis Tarragona no tenia res a veure a nivell de volum del que van ser els meus inicis».  

Aquest és un petit aperitiu de tot allò que dijous ens explicarà Gerard Sarlé, entrenador de l’escola de pàdel de base del Club Tennis Tarragona. El tècnic tarragoní ‘pren la paraula’ aquest dijous 25 de febrer a les 19 hores i entre d’altres qüestions, ens desvetllarà el seu anàlisi de les conseqüències de la pandèmia vinculades al nostre esport.

Gerard Sarlé serà el darrer dels entrenadors que explicarà les seves vivències dins i fora pista al cicle d’entrevistes amb entrenadors que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Amb un to distès i lleuger s’aprofundeix en repassar la seva trajectòria esportiva, els objectius aconseguits i els objectius somiats.