GERARD ESTEVA «EL PÀDEL CATALÀ ESTÀ EN UN MOMENT INIGUALABLE»

Gerard Esteva és el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) des de fa 7 anys. El darrer any, com ell mateix desvetlla «hem estat tancats més de deu vegades, per tant, veure aquest darrer cap de setmana com es competia arreu de Catalunya i, com els jugadors i jugadores de pàdel i de la resta de disciplines esportives ho feien amb emoció i alegria, m’ha provocat un sentiment d’autèntica plenitud».

El president de la UFEC s’ha mostrat esperançat de que l’esport no es torni a veure afectat per cap tancament més i s’ha mostrat crític «encara ara estem sorpresos de la falta d’empatia del governants catalans. Hem demostrat una i altra vegada que l’esport és segur. Tanmateix, l’esport és salut i, en conseqüència, això repercuteix per afrontar la covid-19. I per últim, partint que la Organització Mundial de la Salut (OMS) ha apostat clarament per l’esport, hem viscut perplexos a Catalunya amb les decisions que s’han pres amb l’esport català. L’esport no ha estat mai el problema, forma part de la solució».

Gerard Esteva també ha exposat durant l’entrevista la bona sintonia entre la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i la UFEC «són immillorables, el president de la FCP, Pere Hernàndez, forma part del consell directiu de la UFEC i tant ell com el seu equip directiu realitzen una molt bona tasca a tots els nivells al capdavant de la FCP». Sobre l’estat de salut del pàdel català, el president de la UFEC ha afirmat que «el pàdel català com a esport està en un moment inigualable. És un esport molt atractiu de cara al creixement d’esportistes. La veritat, és una sort».