GERARD COMPANY I DAVID DÍAZ «EL NIVELL DEL PÀDEL GIRONÍ ESTÀ CREIXENT»

Gerard Company i David Díaz han assegurat que «el nivell del pàdel gironí està creixent i que els joves que venen per darrera apreten de valent per continuar evolucionant». Així ho han manifestat en dues entrevistes concedides a la Federació Catalana de Pàdel.

Gerard Company, tota una llegenda del pàdel català i gironí ha explicat que «el pàdel com tot esport jove està patint constants evolucions. Jo vaig arribar-hi procedent del tennis i ara per darrera hi ha una generació de joves jugadors que ja han nascut practicant-lo d’inici. Girona està sembrant bé en el seu planter de jugadors i jugadores». Company, únic jugador gironí amb cinc títols del Campionat de Catalunya Absolut per Parelles ha assegurat que «el Circuit Català per mi és molt especial i poder haver guanyat aquest trofeu en cinc ocasions m’enorgulleix molt ja que és un campionat molt important i sempre de molt alt nivell. El torneig més especial va  ser el del 2017, ja que el meu pare feia poc que ens havia deixat i li vaig dedicar». Company, que pròximament serà pare, va anunciar fa uns mesos la seva retirada del pàdel professional de World Padel Tour i apunta que «projectes familiars i professionals no se si em permetran enguany disputar alguna prova del Circuit Català. Ara bé, el pàdel sempre va amb mi allà on vagi ja sigui com a jugador o seguidor».   

Per la seva part, David Díaz, número 1 del Circuit Provincial de Girona l’any 2019 exposa la satisfacció «pel guardó de la Federació Catalana de Pàdel en la I edició de la Gala del Pàdel Català. No vaig poder assistir ja que havia estat pare feia pocs dies però tot i això un reconeixement així t’omple com a jugador» diu Díaz. Díaz, actual  coordinador esportiu del Pàdel Indoor Garrotxa afirma «el meu objectiu enguany, tot i la situació atípica que hem viscut pel coronavirus és poder acabar l’any novament en la posició més alta del rànquing. Seria la tercera vegada consecutiva i és un objectiu que tinc al cap».

David Díaz i Gerard Company viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel català i gironí amb molta responsabilitat. Tots dos són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca individual i col·lectiva que tenim com a societat.

Gerard Company firma World Padel Tour
David Díaz al centre de la Imatge