GAVÀ ACULL EL III OPEN NACIONAL CIUTAT DE PÀDEL EN CADIRA 2021

El club Padelarium Gavà és la seu aquest cap de setmana de la tercera edició de l’Open del Circuit Nacional de la Federación Española de Deportes para personas con Discapacidad Física (FEDDF), organitzada pel Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya. Una competició que retorna després de sis mesos d’aturada, com a conseqüència de la pandèmia, i que és la primera que es disputa en aquest any 2021.

En aquest III Open Nacional hi participen un total de 14 parelles a nivell nacional, amb jugadors i jugadores d’arreu d’Espanya, amb la destacada presència dels jugadors amb més puntuació del Circuit com són l’actual parella número 1, Edorta de Anta (País Basc) i Christopher Triviño (València), i la parella número 2, formada per Óscar Agea (Madrid) i Francisco Javier Bernal (Andalusia).

Rècord de participació catalana

Aquesta és la segona ocasió que el pàdel català en cadira aconsegueix el rècord de 5 parelles catalanes participant en un torneig nacional federat, des que el pàdel en cadira te competició federada. L’anterior vegada va ser al II Open Nacional Ciutat de Gavà de Pàdel en Cadira 2019. Les parelles catalanes que lluitaran per aconseguir el títol són les formades per: Mònica Ridao i David Moreno; Manuel López i Pau Martín; Pablo Martínez i Lluís Turró; Isaac Mateos i Miguel Martí i la formada per Susana Rodríguez i Jose Luís Montoya.

Des de l’organització «agraeixen a tots els jugadors i jugadores l’esforç de participar al torneig en aquests moments en que prendre decisions de mobilitat es fa complicat. Desitgem que gaudeixin del torneig amb la il·lusió i ganes de tornar a competir que tots tenim. També volem agrair també als patrocinadors, col·laboradors i voluntaris, ja que sense ells aquest Open Nacional no hagués estat possible».

Els patrocinadors del torneig són la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i Expomon. Com a col·laboradors hi són: l’ortopèdia “Muévete i Accede”, Nawko, Batec Mobility, Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Unilever, Venexon, PulpoPadel, Clínica Sant Josep de Manresa,  Padelarium i Ajuntament de Gavà.