FRANKY MONTAÑÉS «EL PÀDEL ÉS MÉS QUE UNA VÀLVULA D’OXIGEN EN LA PANDÈMIA»

Franky Montañés porta cinc anys vinculat cent per cent al pàdel com a entrenador. Actualment el Centre Esportiu Johnny Montañés, situat al municipi mariner de Sant Carles de la Ràpita, és la casa on treballa dia rere dia. Tot i  la extraordinària situació que estem vivint, aquests complicats mesos han servit per confirmar en veu del nostre protagonista que «a la gent li encanta el pàdel ja que és un esport que enganxa molt ràpid. Ara bé, durant aquests mesos, en que hem hagut de passar tant de temps a casa, poder venir al club a jugar a pàdel ha estat més que una vàlvula d’oxigen per tots». Montañés ha apuntat que «el hem conegut en les darreres hores de que els clubs indoors puguin obrir a un 30% és una mínima bona notícia. Això si, cal reiterar que l’esport forma part de la solució ».

Acabada de superar la trentena, Montañés explica que un dels objectius que s’havien marcat des del Centre Esportiu Johnny Montañés era crear una nodrida escola de pàdel base i de competició, però que la situació provocada arrel de l’aparició a la societat de la Covid-19 «ha fet que del que inicialment teníem previst i volíem aconseguir en número d’alumnes, doncs hagi canviat. Ara bé, és una satisfacció poder formar a futurs jugadors i jugadores» i afegeix que «estic convençut i al club també ho estan, de que quan tot això millori farem molt de planter!» exclama entusiasmat el tècnic rapitenc.

Montañés, que ha exercit com a entrenador en clubs com el Club Tennis Tortosa o el Complex Esportiu Bahia Mar d’Alcanar, assegura trobar-se molt a gust treballant al Centre Esportiu Johnny Montañés «m’encanta el pàdel i poder convertir una passió en professió és una veritable sort» i aposta per assolir grans reptes «aspirem un dia a poder portar una gran prova del Circuit Català Absolut o del Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel. Ens agradaria molt ja que a les Terres de l’Ebre el pàdel ha anat experimentant els darrers anys un creixement important».

Franky Montañés ha estat el tercer dels sis entrenadors partícips en aquest cicle d’entrevistes. Mitjançant el canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel, els tècnics expliquen les seves vivències dins i fora pista. La comunitat padelera participa mitjançant el xat, aportant comentaris o formulant les seves respectives preguntes, entrant en un sorteig d’una equipació oficial de la Selecció Catalana de pàdel.