FRANKY MONTAÑÉS, DEL CENTRE ESPORTIU JOHNNY MONTAÑÉS ‘PREN LA PARAULA’

El tècnic Franky Montañés és el protagonista aquesta setmana al cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Montañés, té una trajectòria jove com a entrenador de pàdel. Tot i estar vinculat al nostre esport des de fa anys, en fa 5 que va començar a desenvolupar-se en aquesta professió al Club Tennis Tortosa. Posteriorment també va impartir classes al Complex Esportiu Bahia Mar d’Alcanar i, actualment, ho fa al Centre Esportiu Johnny Montañés de Sant Carles de la Ràpita

Montañés, de 31 anys, explica que el seu és un cas atípic «el pàdel a les Terres de l’Ebre va experimentar un ‘boom’ important ara fa uns anys. Va ser llavors quan vaig veure una gran oportunitat per poder exercir com a entrenador de pàdel. I així va ser, durant un temps  combinava classes de tennis amb classes de pàdel, però fa aproximadament 3 anys que la meva dedicació és total pel pàdel».  

Aquest és un petit aperitiu de tot allò que aquesta setmana ens explicarà Franky Montañés, entrenador del Centre Esportiu Johnny Montañés. El rapitenc ‘pren la paraula’ aquest dijous 4 de febrer a les 19 hores i entre d’altres qüestions, ens realitzarà una radiografia de com s’està vivint l’aturada esportiva de la competició des de les Terres de l’Ebre.

Franky Montañés serà el tercer tècnic que explicarà les seves vivències dins i fora pista al cicle d’entrevistes amb entrenadors que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Amb un to distès i lleuger s’aprofundeix en repassar la seva trajectòria esportiva, els objectius aconseguits i els objectius somiats. L’entrevista de la setmana passada amb Juan Carlos Canga ha superat les 1.000 reproduccions.