FRANCINO-BURSA I DE LAMO-FOIX CAMPIONS AL OPEN HEAD AL PÀDEL INDOOR BAIX PENEDÈS

Gerard Francino i Sergio Bursa en el quadre de 1ª categoria masculina i Laura De Lamo i Laura Foix en el de 1ª femenina s’han proclamat campions del Open Head celebrat a les pistes del Pàdel Indoor Baix Penedès.

Francino-Bursa s’han imposat per un doble 6 a 1 en la final a la parella sotscampiona, formada per Àlex Casas i Daniel Ollé. En la final femenina les ‘Lauras’ han resolt per un doble 6 a 2 el seu duel davant de Lucía Rosa Vadillo i Cristina Montolio.

A Tercera masculina els vencedors han estat Ernesto Carretero i Daniel Robles, per un marcador de   6-4 i 6-3 davant de Ivàn Alonso i Israel Perucho. A Quarta masculina el títol ha anat a parar a les mans de Xavier Brull i Salvador Baca després de guanyar per 6-1 i 6-2 a Pol Serra i David Redondo. A Quarta femenina la parella guanyadora ha estat la que formen Claudia Garcia i Annette Muller, per incompareixença de les finalistes Cristina Gómez i Assumpta Rafols.

Martínez-Alsina campions al Open Head del Sánchez Casal

Òscar Martínez i Pol Alsina han guanyat la prova del Open Head disputat a les instal·lacions del Open Head del Sánchez Casal. Els vencedors s’han emportat el títol per incompareixença de Lucas Casella i John Chun. A Tercera masculina els campions han estat Rubén Martínez i Max Cucurull, imposant-se per 6-1 i 6-3 a Javier Conejo i Àlex Lleó.

OPEN HEAD BAIX PENEDÈS OPEN HEAD SÁNCHEZ CASAL