FRANCINO-BURSA I CASANOVA-JOVER S’EMPORTEN EL BRONZE DEL TPI AMB GRAN PARTICIPACIÓ EN EL TORNEIG

31.10.2017

El Circuit Bronze Head que ha finalitzat aquest cap de setmana al Tarragona Pádel Indoor -un dels més destacats de l’any pel nivell dels seus participants i nombre d’inscrits (386)- s’ha saldat amb les victòries de Gerard Francino i Sergio Bursa, a Primera masculina, i de Laura Casanova i Andrea Jover, a Primera femenina.
Francino i Bursa s’han imposat en la final masculina de 1ª a Guillem Figuerola i Luis Ferrini per 5/7, 6/2 i 6/2. A Primera femenina, Laura Casanova i Andrea Jover han vençut en la final a Graciela Ferré i Sara Fuentes per 6/2 i 6/1. Les campiones sumen ja 12 triomfs en el circuit provincial dels tornejos Bronze.
En la resta de categories els campions van ser: a 3ª femenina Mª Jesús Gutiérrez i Nadia Batista, davant Teresa Pascual De Riquelme i Miriam Medina per 7/5 i 6/2; a 3ª masculina, Gerard Sarle i Marc Arbúcies, davant Joan Escoda i Ferran Xavier Alegre (3/6, 6/3 i 6/3); a 4ª masculina, David Domènech i David Bonjorn, davant Sergio Cervantes i Alfonso Luesma (6/4, 6/7 i 6/1); i a 5ª masculina, Marcelo Fabián Flores i Lluís Moreno, davant Paco Sánchez i Iñigo de la Torre (6/3, 3/5 i abandó).

BRONZE TARRAGONA PADEL INDOOR