FRANCESC CAYUELA I RICKY CABOT «ESTEM ORGULLOSOS DELS NOSTRES SOCIS»

Francesc Cayuela i Ricky Cabot han explicat que un pilar fonamental durant la crisi del Covid-19 han estat els seus sòcis i sòcies «estem orgullosos com a club del paper que han desenvolupat durant aquestes setmanes difícils i sobretot contents de tornar-los a veure per les nostres instal·lacions». Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que aquesta setmana ha comptat amb els representants de clubs de la demarcació de Barcelona i Girona.

Ricky Cabot, membre de la junta directiva del Reial Club de Polo de Barcelona i responsable de l’àrea de pàdel, ha explicat que «ara toca mirar endavant i ens alegrem i molt de que el club hagi recuperat la vida esportiva que coneixiem. Ara bé, han estat setmanes difícils de definir amb el que estava passant». Cabot també ha exposat com s’ha adaptat el RC Polo a la ‘nova normalitat’ «tot i que abans no es podia fer, ja que era de forma presencial, ara hem posat en marxa la reserva de pistes on-line i ha tingut molt bona acollida. La tecnologia quan arriba és per quedar-se».

El Reial Club de Polo de Barcelona, guardonat en la I edició de la Gala del Pàdel Català per ser el club de Barcelona amb més llicències, amb un total de 620, és sinònim de pàdel des de fa anys «el Polo i el pàdel sempre hem tingut molt bona sintonía i així s’ha pogut comprovar amb la celebració de diferents Campionats de Catalunya Absoluts i de World Padel Tour» defineix Cabot.

Per la seva part, Francesc Cayuela, president del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG)–entitat guardonada en la Diada del Pàdel Gironí celebrada a finals de novembre de l’any passat pel seus 100 anys de vida- ha reconegut que «pel club aquest 2020 està sent un any difícil. Primer per les afectacions del temporal i els grans desperfectes ocasionats a les nostres instal·lacions i ara amb la pandèmia». Cayuela s’ha mostrat crític «els danys pel Glòria van ser sobre els dos milions d’euros i el club encara està pendent de rebre la valoració del consorci d’assegurances».

El màxim responsable del GEiEG també ha destacat el paper del pàdel al seu club «és un esport molt social i dinamitzador on la majoria fan el partit i el postpartit» somriu. Cayuela també ha assegurat «ara mateix estem contents amb les sis pistes que tenim i no descartem en un futur tenir novetats com posar-se alguna més tot i que ara no està contemplat».

Ricky Cabot i Francesc Cayuela viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel amb molta responsabilitat. Tots dos són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca individual i col·lectiva que tenim com a societat.