FINALITZEN ELS PROVINCIALS DE BARCELONA, TARRAGONA, LLEIDA, I GIRONA

Aquest cap de setmana han finalitzat els 4 provincials de Catalunya, amb una gran participació tant masculina com femenina.

Pel que fa al provincial de Lleida, els guanyadors en l’apartat masculí van ser Xavi Colomina i Xavi Vilar, que van guanyar la final a Jose Luis Correa i Jordi Lopez.

En l’apartat femení, Lorena Rouillon i Laia Bonilla van ser les campiones, mentre que les finalistes van ser Inma Armero i Beatriz Miravete.

Al provincial de Tarragona, els campions van ser Luis Ferrini i Dario Gauna, que van guanyar la final a Carlos Belles i Schugar Puchalvert.

En l’apartat femení, les campiones van ser Anna Viñes i Eli Duran, mentre que les finalistes van ser Nuria Rivas i Cristina Bala.

El provincial de Girona va tenir com a guanyadors Sergi Curto i Albert Faxedas, que van guanyar la final a Aitor Garcia i Sergi Torrent.

En categoria femenina, les campiones van ser Julia Comas i Eva comas, que van guanyar a Ariadna Berdala i Eugenia Soler.

Pel que fa al provincial de Barcelona, els guanyadors van ser Enric Sanmartí i Adrian Biglieri, mentre que els finalistes van ser Eduard Bainad i Ruben Rivera.

En categoria femenina, Marcela Ferrari i Lucia Sainz van guanyar la final a Eva Gayoso i Sara Pujals.

foto de familia bcn

provincial gironí masculi campions (1)