FINALITZEN ELS PROVINCIALS ABSOLUTS A LES QUATRE DEMARCACIONS CATALANES

6.3.2017

Els provincials absoluts de pàdel celebrats a les quatre demarcacions de Catalunya han coronat als nous campions i campiones de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

A la demarcació de Barcelona les campiones són Gemma Triay i Lucía Sainz, que s’han imposat a la final a Cristina Gomis i Núria Rovira per 6 a 1 i 4-0. La lesió muscular de Rovira en el cinquè joc del segon set va obligar a la seva retirada. Els campions masculins són Enric Sanmartí i Toni Bueno, que han derrotat als finalistes Jordi Juan i David Luque en un intens duel que s’ha resolt per 7-5, 6-7 i 6-4. L’entrega de trofeus, celebrada al Padelarium Gavà  –seu del provincial- ha estat presidida per Miquel Bayona, delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel.

A terres tarragonines, en categoria masculina la parella guanyadora han estat Javier Gauna i Darío Gauna que s’han imposat a la parella Marino Perez i Gerard Gras per 6-3, 4-6 i 6-2. En noies les guanyadores han estat Cristina Bala i Lara Tena que han vençut a les finalistes Eva Vives i Silvia Plasin per un resultat de 6-3 i 7-5. Albert Rius, delegat de la Federació Catalana de Pàdel, ha presidit les finals celebrades al CT Tarragona.

A la demarcació de Girona, en categoria absoluta femenina les guanyadores han estat Meritxell Deulofeu i Sandra Guitart que s’han imposat a les sotscampiones Laura Plaja i Paula Torres per 6-0 i 6-1. En homes, Aitor García i Marc Geli es proclamen campions després de doblegar a Ferran Sala i Joan Escatllar per 6-2 i 6-0. Raimón Nadal, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a terres gironines ha participat en l’entrega de trofeus al Centre Esportiu Pàdel Estany.

Finalment el provincial absolut de Lleida ha coronat a Laia Bonilla i Inma Armero com a campiones femenines i a Jaume Terradellas i Enrique Huelin com a campions masculins. Bonilla-Armero han derrotat 6-0 i 6-1 a Marina Balsells i Yasmine Abou-Farah. Per la seva part Terradellas-Huelin s’han imposat 7-5 i 6-4 a Jordi López i José Luís Correa. Francesc Xavier Esteban, delegat de la Federació Catalana a Lleida, ha presidit les finals celebrades al Pàdel Indoor Lleida.

Recordem que més de 900 jugadors i jugadores han participat en els quatre provincials absoluts de Catalunya. Tot un èxit de participació del pàdel català.

????????????????

Provincial de Tarragona

PROV_LLEIDA_FOTO FAMILIA

Provincial de Lleida

PROV_GIRONA_FOTO_FAMILIA

Provincial de Girona

PROV_BARCELONA_FOTO_FAMILIA

Provincial de Barcelona